Svaki dobrovoljni davalac krvi će od „Beogradske tvrđave“ dobiti ulaznice

Foto:M. A – Beogradske vesti

Javno preduzeće „Beogradska tvrđava” i Institut za transfuziju krvi organizovaće u nedelju, 30. avgusta, od 10 do 14 sati veliku akciju dobrovoljnog davanja krvi u transfuziološkom autobusu na Beogradskoj tvrđavi, na Carigradskom drumu, saopšteno je iz ovog preduzeća.

Svaki dobrovoljni davalac će od „Beogradske tvrđave” dobiti ulaznice za neki od objekata na Beogradskoj tvrđavi, kao što su „Jura avantura park”, Kazamati Vojnog muzeja, ili objedinjenu ulaznicu. Karte koje se dobiju tokom akcije, mogu se iskoristiti do kraja oktobra.

U cilju organizovanog, pravovremenog i kontinuiranog prikupljanja krvi za potrebe zdravstvenih ustanova u Beogradu i Republici Srbiji, Institut za transfuziju krvi Srbije organizuje akcije dobrovoljnog davanja krvi u kompanijama, institucijama, školama i na fakultetima. Akcije dobrovoljnog davanja krvi u mobilnim transfuziološkim autobusima organizuju se na atraktivnim lokacijama pristupačnim većem broju ljudi, kao što su veliki tržni centri, trgovi, parkovi i slična mesta.

Ako ste propustili