Trend

O NAMA

O nama

Beogradske vesti su blog koji ima jedini cilj popularizaciju Beograda, gradova u Srbiji, kao i dešavanja u njemu.

Beogradske vesti nemaju nikakve namere vređanja ili omalovažavanja nekoga ili nečega, u bilo kom pogledu. Beogradske vesti nisu deo bilo koje političke ili druge organizacije i blog uređuje jedna osoba ( Aleksandar od Beograda). Veći deo tema pokriva jedna osoba ( Aleksandar od Beograda) osim najava događaja koje mi šalju organizacije, udruženja, insistucije i sl. Tako da ukoliko neka tema nije pokrivena nadam se da će te imati razumevanja. Slike iz Beograda i Srbije su vlasništvo Beogradskih vesti, ukoliko nije drugačije navedeno.

FINANSIRANJE

Beogradske vesti se finansiraju isključivo, za sada, iz ličnih izvora, a svaka promena biće objavljena.

PRODAJA

Zbog učestalih pitanja o prodaji mogu reći sledeće: Prodaja domena i sajta je moguća ukoliko se ponudi realna cena ili dođe do nekog dogovora.

Autorska prava

Beogradske vesti zadržavaju pravo izmene, ukidanja bilo kojeg sadržaja na blogu bez obaveze prethodne najave.

Ukoliko smatrate da je narušeno neko autorsko pravo zamolili bih Vas da nas o istom obavestite kako bi smo isti uklonili ili preispitali o narušavanju istog.

Članci „Uz Beogradsko jutro….“ ili  ti „Dobro jutro Beograde“ su humorističkog karaktera i lični stav i nemaju za cilj omalovažavanje bilo koga. Cilj im je da svim Beograđanima jutro počne sa osmehom i skrenu pažnju na neke teme koje eventualno smetaju nekim sugrađanima a koje bi se ispravile.

Članci „Beogradske priče“ su inspiracija autora na osnovu istinitih događaja.

Linkovi

Sve sadržaje koristite na sopstvenu odgovornost. Beogradske vesti ne snose odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem.

Zaštita privatnosti

Beogradske vesti zadržavaju pravo da komentare ne objave,obrišu bez ikakve najave ili definisanje razloga. Beogradske vesti ne odgovaraju za napisani komentar tj. mišljenje posetilaca.

Beogradske vesti zadržavaju pravo da u svakom trenutku izmene Pravila korišćenja.