O NAMA

O nama

Beogradske vesti su blog vesti koje imaju jedini cilj popularizaciju Beograda, gradova u Srbiji, kao i dešavanja u njemu.

Beogradske vesti nemaju nikakve namere vređanja ili omalovažavanja nekoga ili nečega, u bilo kom pogledu. Beogradske vesti nisu deo, ni na koji način, bilo koje političke ili druge organizacije i blog uređuje jedna osoba ( Aleksandar od Beograda). Veći deo tema pokriva jedna osoba ( Aleksandar od Beograda) ali određene vesti i najave mi šalju organizacije, udruženja, insistucije i sl. koje se objavljuju u skladu sa politikom sajta i dogovora sa njima. Tako da ukoliko neka tema nije pokrivena nadam se da će te imati razumevanja. Slike iz Beograda i Srbije su vlasništvo Beogradskih vesti tj. Aleksandra od Beograda, ukoliko nije drugačije navedeno.

FINANSIRANJE

Beogradske vesti se finansiraju isključivo, za sada, iz ličnih izvora, a svaka promena biće objavljena ili ti u članku tačno naglašena.

Autorska prava

Beogradske vesti zadržavaju pravo izmene, ukidanja bilo kojeg sadržaja na blogu bez obaveze prethodne najave.

Ukoliko smatrate da je narušeno neko autorsko pravo zamolili bih Vas da nas o istom obavestite kako bi smo isti uklonili ili preispitali o narušavanju istog.

ČLANCI

Članci „Dobro jutro Beograde“ su sarkastičnog i humorističkog karaktera i lični stav i nemaju za cilj omalovažavanje bilo koga.

Članci „Beogradske priče“ su inspiracija autora na osnovu istinitih događaja.

Lični stav i mišljenje izražavam kroz članke „Kandidat za gradonačelnika Beograda“ i „Beogradske kolumne„.

Linkovi

Sve sadržaje koristite na sopstvenu odgovornost. Beogradske vesti ne snose odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem.

Zaštita privatnosti

Beogradske vesti zadržavaju pravo da komentare ne objave, obrišu bez ikakve najave ili definisanje razloga. Beogradske vesti ne odgovaraju za napisani komentar tj. mišljenje posetilaca.

Beogradske vesti zadržavaju pravo da u svakom trenutku izmene Pravila korišćenja.

Ako ste propustili