Koreografija bez specijalnih efekata

Raspravljalo se o nečemu što niko nije video, da bi se svađali šta neće, a onda prešli i na koreografiju bez specijalnih efekata da bi izašli u novine.

Naravno, uobičajne scene tamo gde bi trebalo da se iznese argumenti jer što bi se čulo i reklo ono što treba ili pitalo ono što treba kada je „lepša“ vest da se čuje nešto drugo. Kada se raspravlja o nečemu što niko nije video već veliča sopstvena nacionalnost i pamet ostaje još koreografija, sa jedne strane, koja je ovaj put bila u vidu transparenata, a sa druge strane, reči za budući mesečnu kampanju „Ja sam protiv svih“. „Dimna zavesa“ uspešno sporovedena i sada se može preći na druge teme.

„Lepu“ sliku upotpunili su i selfiji tokom koreografije sa pridevima svojim kolegama i prestavnicima dela naroda, a tu je svakako i podmetanje noge. Plata koju neki dobijaju je izgleda za selfije. Plata koju veći deo naroda dobije za dva ili više meseci.

Svakako videćemo šta je još na repertoaru rijalitija koji neki režiraju, a neki će se ostati po strani kako bi uradili selfi.

Autor: Aleksandar od Beograda

Ako ste propustili