PROMENA REŽIMA RADA LINIJA JAVNOG PREVOZA TOKOM IZVOĐENjA RADOVA U ZONI RASKRSNICE ULICE VOJVOĐANSKA I GANDIJEVA

Tokom izvođenja radova na otklanjanju kvara na kanalizacionoj mreži u zoni raskrsnice ulice Vojvođanska i Gandijeva (Novi Beograd), doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Radovi se izvode na desnoj kolovoznoj traci u ulici Vojvođanska, na delu od ulice Gandijeva do ulice Nehurova, gledano u smeru ka ulici Vinogradska. Takođe, biće zauzeta i desna strana kolovoza (desna saobraćajna traka) u ulici Gandijeva, na delu od ulice Pere Segedinca do ulice Vojvođanska, gledano u smeru ka Bloku 44. Radovi će se izvoditi od 02.03. od 09.00 časova do 11.03.2023. godine. Predmetne deonice će biti potpuno zatvorene za saobraćaj, zbog čega će doći do promene u radu linija javnog prevoza i to:

-Vozila sa linije broj 82 će saobraćati ulicama:

u smeru ka Bloku 44 – Gandijeva, Pere Segedinca, Mustafe Golubića, Vojvođanska, Gandijeva i dalje redovnom trasom, dok u suptrontom smeru će saobraćati redovnom trasom.

-Vozila sa linije broj 45, 71, 601, 601N i 603N će saobraćati ulicama:

u smeru ka Surčinu – Zemunska, Gandijeva, Japanska, Nehruova, Vojvođanksa i dalje redovnom trakom, dok u suprotnom smeru će saobraćati redovnom trasom.

Vozila sa linije br. 45, 71, 82 i 601 će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta.

Ako ste propustili

1 Comment

Add yours
  1. 1
    Danica

    Dobro bi bilo da je postavljena putanja slikom. Mnogi ne znaju gde se nalazi ta i ta ulica

Comments are closed.