Prolećni bazar u Mladenovcu

U petak, 26. aprila sa početkom u 10 časova, mladenovački gradski park biće mesto okupljanja ljubitelja tradicije, umetnosti i domaćih proizvoda na manifestaciji „Prolećni bazar“, u organizaciji Gradske opštine Mladenovac.

Posetioci će imati priliku da uživaju u bogatoj ponudi pčelinjih proizvoda, domaćih proizvoda od voća i povrća, mlečnih proizvoda, starih i umetničkih zanata, raznolikom cveću i unikatnoj grnčariji.

Učešće na manifestaciji za sada su potrvdili: „Društvo plečara „Kosmaj“, „Riznica tradicije“, „Vredne ruke Rabrovca“, „Od predaka za budućnost“, „Sobrašice“ Jagnjilo, „Varovnice“, „Snovarica“, preduzeće Mlekara „Granice“, poljoprivredna gazdinstva „Janković“, „Jocić“ i „Sokobanjac“, Vinarija „Pantić“, Dnevni boravak za decu i omladinu sa smetnjama u razvoju, Gerontološki centar, kao i umetnik Radiša Marinković.

U svečanom delu programa nastupiće kulturno-umetnička društva „Slavko Manojlović“ i „Ljubomir Ivanović Gedža“, hor Osnovne škole „Momčilo Živojinović“, pod dirigentskom palicom nastavnice Ljiljane Milović i učenik Muzičke škole „Stevan Hristić“, Dimitrije Milojkić, saopštili su iz opštine Mladenovac

Foto: Ilustracija / A.M

Ako ste propustili

+ There are no comments

Add yours