Trend

Počinje nova sezona u Pozorištu Puž

Pozorište Puž počinje svoju novu sezonu u subotu i nedelju, 16. I 17. septembra u podne, predstavom Džinovska torta. Karte su već u prodaji na sajtu tickets.rs, saopštili su iz pozorišta Puž.

Glumačku ekipu čine Branko Milićević „Kockica“, Iskra Brajović, Dubravko Jovanović, i Marko Stojanović. Muziku je komponovao Oliver Mandić, na stihove naših najvećih savremenih pesnika – Ljubivoja Ršumovića, Brane Crnčevića, Duška Radovića…

Odabrali smo da počnemo sezonu interaktivnim pop-rok mjuziklom jer je to Puževa najviše igrana predstava, još od kada je davne 1980 održan prvi pozorišni maraton, u beogradskom „Domu Sindikata“saopštili su iz pozorišta Puž.

Pozorište Puž se bliži svom velikom jubileju – prvih pedeset godina Puža, a uz „Džinovsku tortu“ su stasavale generacije koje sada dovode svoje mališane da aktivno učestvuju uz poslastičara Branka i njegove šegrte, i vide da sloga i drugarstvo pripitome čak i džina. Predstava traje oko 60 minuta, i idealna je za male pozorišne novajlije, koji će nakon „Džinovske torte“ poželeti da upoznaju i druge predstave našeg repertoara koje će se odigrati svakog narednog vikenda, dodaje se u saopštenju.

Foto: Ilustracija / pixabay