KULTURA ZA ZVEZDARCE – besplatne ulaznice za pozorišne predstave

U okviru projekta „Kultura za Zvezdarce“, koji se finansira sredstvima iz budžeta GO Zvezdara za projekte u oblasti kulture u 2022. godini, biće podeljeno više od 2500 besplatnih ulaznica penzionerima sa prebivalištem na teritoriji Zvezdare za 7 pozorišnih predstava koje se igraju na scenama Teatra „Vuk“.

Ovim projektom Teatar „Vuk“ u saradnji sa Gradskom opštinom Zvezdara želi da doprinese povećanju pristupačnosti kulturnih sadržaja svojim sugrađanima, penzionerima, kao pripadnicima najosetljivijih društvenih grupa.

Predstave za koje će zainteresovani moći da preuzmu ulaznice su: „Ja sam Akiko“, „Sećanje vode“, „Zaboravljene“, „Ne može nam niko ništa, jače smo od sudbine“, „Čovjek visine“, „Ne oklevaj, improvizuj“ i „Balon“.

Raspored predstava u predstojećem periodu:

29.novembar – JA SAM AKIKO, scena „Kult“ (150 ulaznica)
30.decembar – ZABORAVLjENE, scena „Aleksanadar Popović“ (350 ulaznica)
31.decembar – SEĆANjE VODE, scena „Aleksandar Popović“ (350 ulaznica)

Info o predstavama: https://bilet.teatarvuk.rs/repertoar.php#danas

Jedan gledalac može uzeti najviše 2 ulaznice.

Rezervacije nisu moguće. Potrebno je doći lično i na uvid doneti dokument sa dokazom o prebivalištu na teritoriji opštine Zvezdara i poslednji ček od penzije.

Podela besplatnih ulaznica za predstavu JA SAM AKIKO počinje u sredu, 23.11.2022.g. u Šalter sali Gradske opštine Zvezdara – šalter br. 3 , od 10 do 14 časova.

Izvor:opština Voždovac

Ako ste propustili