„VASKRŠNjE ČAROLIJE“ NA SAVSKOM VENCU

Opština Savski venac i ove godine organizuje manifestaciju „Vaskršnje čarolije“, koja će se održati 23. i 24. aprila ispred Konaka kneza Miloša u Topčiderskom parku.

Sve posetioce Topčiderskog parka, a naročito one najmlađe očekuje bogat kulturno – umetnički i zabavni program tokom oba dana manifestacije, u terminu od 11 do 14 časova. Klovnovske predstave, nastup kulturno-umetničkog društva, di-džeja, plesni performansi, maskote i žongleri zabavljaće mališane, a biće organizovane i sportsko-rekreativne i likovne radionice, crtanje po licu i još mnogo iznenađenja.

Pozivamo sve mališane da nam se pridruže i da obavezno ponesu svoje vaskršnje jaje, jer će se u subotu, 23. aprila birati najlepše oslikano jaje, a u nedelju, na Vaskrs, biraće se najjače vaskršnje jaje.

Prvog dana manifestacije biće organizovano i takmičenje osnovnih škola sa teritorije opštine Savski venac.

Pobednike očekuju vredne nagrade. U takmičenju za najlepše i najjače vaskršnje jaje nagrade su – za osvojeno prvo mesto električni skejt – bord, za drugo mesto dečiji bicikl i za treće mesto trotinet. Najmlađe posetioce očekuju i slatki paketići, baloni i drugi pokloni.

Kroz program manifestacije vodiće nas omiljeni dečiji animator Predrag Vuković Peđolino.

Ulaz je slobodan!

Izvor: Opština Voždovac

Ako ste propustili