Upravljali automobilima pod dejstvom psihoaktivnih supstanci

Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu isključili su iz saobraćaja četvoricu muškaraca koji su upravljali automobilima pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Policija je u noći između ponedeljka i utorka, dva sata posle ponoći, u Ustaničkoj ulici zaustavila automobil marke „folksvagen“ kojim je upravljao dvadesetdvogodišnjak. Droga testom utvrđeno je da je pozitivan na kokain i amfetamin.

Iz saobraćaja je isključen i dvadesetpetogodišnjak koji je sinoć oko 23.45 časova u Ulici vojvode Stepe vozio „golf“ pod dejstvom amfetamina.

Policija je sankcionisala i dvadesetpetogodišnjeg vozača „folksvagena“ koji je sinoć oko 19.30 časova na raskrsnici Požeške i Ulice Petra Mećave, kako je utvrđeno droga testom, upravljao vozilom pod dejstvom kanabisa, kao i četrdesetosmogodišnjeg vozača „alfa romea“ koji je oko 16.20 časova u Ulici Mihajla Todorovića vozio pod dejstvom heroina i benzodiazepina.

Vozači su zadržani u službenim prostorijama policije i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave, saopštili su iz MUP-a.

Ako ste propustili