ŠKOLA KOMPJUTERA ZA SENIORE- obuka za korišćenje aplikacija na mobilnim telefonima

Volonterski servis Zvezdare nastavlja sa realizacijom „Škole kompjutera“ kroz obuku seniora za korišćenje aplikacija na mobilnim telefonima.

Obuka se realizuje u malim grupama do 5 polaznika, svakog utorka od 10:30 do 12 časova u prostorijama Volonterskog servisa Zvezdare u Mesnoj zajednici „Zeleno brdo“, Bulevar kralja Aleksandra 395.

Uz pomoć mladih volontera Hane, Lazara, Strahinje i Vidana polaznici će imati priliku da upoznaju i maksimalno koriste mogućnosti svojih mobilnih telefona i da samostalno koriste aplikacije za koje budu zainteresovani (viber, otvaranje naloga, vremenska prognoza, kalendar, internet, kamera, društvene mreže – FB, instagram, tviter i dr.).

Volonterski servis Zvezdare motiviše starije sugrađane i pomaže im da kroz zajedničko učenje sa mladima savladaju strah od računara i tehnike i na taj način, značajno unaprede kvalitet svog svakodnevnog života.

Radionice su besplatne, a zainteresovani se mogu prijaviti telefonom na broj: 286-44-26 utorkom i četvrtkom od 9 do 14 časova, ili putem mejla na adresu: [email protected]

Izvor: opština Zvezdara

Ako ste propustili