PRIJAVE ZA TAKMIČENjE U PRAVLjENjU RIBLjE ČORBE „RESNIČKI KOTLIĆ“

Gradska opština Rakovica organizuje 11. oktobra 2020. godine ekipno takmičenje u pravljenju riblje čorbe pod nazivom „Resnički kotlić“. Takmičenje će se održati na jezeru u Resniku sa početkom u 11 časova, saopštili su iz ove opštine.

Pravo učešća imaju svi građani, udruženja i pravna lica sa mestom prebivališta, odnosno mestom registracije firme na teritoriji Opštine Rakovica. Svi učesnici moraju da su stariji od 16 godina.

Takmičari su u obavezi da se prijavljuju kao formirana ekipa od minimum tri, a ne više od pet članova. Takođe, ekipa mora da ima izabranog glavnog kuvara koji će je predvoditi pred komisijom.

Na mestu održavanja takmičenja obezbeđena je pijaća voda za sve učesnike i goste, kao i drva za vatru. Ekipe su u obavezi da sami obezbede posude za spremanje riblje čorbe (kotlić), hranu, začine kao i sve ostale neophodne predmete.

Po završetku takmičenja u 15 časova se proglašavaju pobednici, odnosno ekipe koje su zauzele prva tri mesta, nakon čega će im biti uručene nagrade.

Svi zainteresovani za učešće na takmičenju ekipe mogu prijaviti najkasnije do 5. oktobra 2020. godine do 12 časova na imejl adresu [email protected], ili na broj telefona 011 7850 154.

U prijavi za takmičenje potrebno je navesti:

  • Ime i prezime svih članova ekipe,
  • Naziv ekipe,
  • Ime i prezime glavnog kuvara.
  • Broj učesnika (ekipa) je ograničen i mesta će se popunjavati redno po prijavi svake ekipe.

Ako ste propustili