Praznična zabava u TC Ušće

SUBOTA 3. DECEMBAR

12-13h Hor Čarolija
Oseti duh praznika i uživaj uz vesele tonove omiljenih novogodišnjih pesama u izvedbi dečijeg hora „Čarolija“ i Leontine.
13-14h „Deda Mraz u Arandelu”, dečija predstava
Deda Mraz nailazi na velike prepreke tokom svog putovanja u Arandel. Elza je svojim moćima okovala ledom ceo Arandel i zavladala je večita zima. Da li će Deda Mraz uspeti da stigne do zaleđenog kraljevstva i ko će mu u tome pomoći, otkrij u ovoj poučnoj predstavi, rađenoj po motivima crtanog filma „Frozen”.
14h, 16h, 18h Veseli štulaši
Ne propusti priliku da u Ušće šoping centru sretneš jedinstvene štulaše u specijalnim kostimima irvasa od stakla. Oduševićeš se!
14-17h Radionica Deda Mrazove brade
Bujna bela brada je Deda Mrazov zaštitni znak. Mališani će imati priliku da se poigraju i učestvuju u pravljenju originalne Deda Mrazove brade.
17-19h Radionica snežnih kugli
Snežne kugle su novogodišnji ukras koji svi vole. Dovoljno je da se malo protresu i za tren nastaje snežna čarolija. Dođi da ih zajedno pravimo i ukrasimo!

NEDELJA 4. DECEMBAR

13h, 16h Novogodišnji kviz i druženje sa vilenjakom na štulama
Učestvuj u zabavnom novogodišnjem kvizu i osvoji lepe nagrade. Očekuje te i veselo druženje uz vilenjaka na štulama.
15-16h „Očaravajuća Nova Godina”, dečija predstava
Usamljenom princu zarobljenom u telu životinje polako ističe vreme. Junakinja Bel želi da mu pomogne. Rešenje će pokušati da nađe u novogodišnjoj noći i to od najmudrijeg deke koji svima ispunjava želje. Da li će Deda Mraz uspeti da ispuni želju začaranom princu i Beli, dođi i otkrij u ovoj poučnoj predstavi, rađenoj po motivima priče „Lepotica i zver”.
17-19h Radionica ukrasa za jelku
Ukrašavanje jelke je omiljeni praznični ritual kojem se svi radujemo. Dođi da zajedno pravimo ukrase i neka tvoja jelka ove godine bude okićena najlepšim ukrasima.

Izvor: TC Usce

Foto:ilustracija / A.M

Ako ste propustili