Izmena režima rada linije javnog prevoza zbog radova u Ulici Milana Rakića

Radovi na demontaži krana u Ulici Milana Rakića na opštini Zvezdara, u visini kućnog broja 53, u delu između ulica Geršićeve i Bukureške, trajaće od subote, 13. aprila, od 7 časova do nedelje, 14. aprila, do 19 časova, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Kako su naveli, u tom vremenu doći će do potpunog zatvaranja predmetne deonice, pa će vozila javnog prevoza sa linije 64 saobraćati izmenjenom trasom:

– u smeru ka Šumicama sledećim ulicama: Batutovom, Bulevarom kralja Aleksandra, Vjekoslava Kovača, Deskaševom, Milana Rakića i dalje redovnom trasom;
– u smeru ka Zvezdari ulicama: Milana Rakića, Deskaševom, Bulevarom kralja Aleksandra, Batutovom i dalje redovnom trasom.

Privremeno se uspostavljaju stajališta:

– „Deskaševa 1” (smer ka Zvezdari) u Ulici Milana Rakića, na poziciji koja se nalazi ispred kućnog broja 93, odnosno oko pet metara ispred zone raskrsnice sa Ulicom Jovane Đaje;
– „Deskaševa 1” (smer ka Šumicama) u Ulici Milana Rakića, na poziciji koja se nalazi prekoputa kućnog broja 95, odnosno oko 40 metara posle zone raskrsnice sa Ulicom Jovane Đaje, navodi se u saopštenju.

Ako ste propustili