Dan žena na opštini Vračar

Povodom obeležavanja Međunarodnog dana žena Gradska opština Vračar pripremila je poseban program namenjen svim pripadnicama lepšeg pola, saopštili su iz ove opštine.

Na platou ispred Upravne zgrade Opštine Vračar, Njegoševa 77, u petak, od 14 do 16 časova biće organizovano druženje, na kojem ćemo prisutne dame obradovati poklonima i slatkim iznenađenjima. Povedite svoje prijateljice, mame, ćerke, i ponesite uspomenu sa ovog nezaboravnog druženja, tako što ćete se slikati u retro foto kabini. U slučaju loših vremenskih uslova manifestacija će se održati u galerijskom prostoru Opštine Vračar.

Tokom susreta pripadnice lepšeg pola obradovaćemo kartama za projekciju kultnog filma „Doručak kod Tifanija“, koji će se prikazivati u svečanoj sali Gradske opštine Vračar od 17 časova. Svaka dama može dobiti i dodatnu kartu i za svoju jaču polovinu, kako biste zajedno uživali u romantičnim prizorima iz filma.

Biće nam izuzetvo drago da provedemo ovaj poseban dan sa vama i da zajedno proslavimo važnost i dostignuće žena, dodaje se u saopštenju opštine Vračar.

Foto: Ilustracija / pixabay

Ako ste propustili