BELEF 2021: Džez koncert „DVOJAC BEZ KORMILARA „

Datum: Utorak, 6. jul u 21:00

Mesto: Kalemegdan – Plato kod Pobednika

Legendarni beogradski producentsko-kompozitorski duo Dvojac Bez Kormilara (Dušan Petrović, saksofoni, flauta, bas, kontrabas i Boris Mladenović, gitara, sempleri, kompjuteri, uz pojačanje Feđe Franklina na bubnju i perkusijama) u utorak 06. jula u 21.00h na platou kod Pobednika počastiće nas koncertom koji smo dugo priželjkivali.

Njihova serija nastupa sa inostranim gostima – Border line sessions koja na inovativan način spaja najbolje iz džez i klupske muzike, nastavlja se u velikom stilu uprkos izazovima pandemije. Ranijih godina slušali smo ih sa inostranim gostima kao što su Bugge Wesseltoft, Shri Sriram, Dj Shalom, Nicolas Kant, Laurent de Wilde, Erik Truffaz.

Ovoga puta će ih u improvizacijama uz novi i stari materijal još jednom pratiti francuski džez trubač Erik Truffaz poznat po delikatnom uplitanju različitih savremenih žanrova poput drum & bassa i hip hopa u tradicionalni džez izraz.

Poslušajmo ih opet, posle 11 godina u svežim bravurama spajanja novog i starog zvuka koje će svojim magičnim glasom upotpuniti Zoja Borovčanin druga gošća „Dvojca bez kormilara“.

Požurite ulaznice su u prodaji na biletarnici BELEFA-a, Trg Republike 5 pored knjižare Vulkan i na biletarnici Ateljea 212.

Izmenjeno:05.07.2021

Izvor: BELEF

Ako ste propustili

2Comments

Add yours

Comments are closed.