Trend

Skup oldtajmera ispred Opštine Zvezdara

Skup oldtajmera, u organizaciji Udruženja Oldtajmera Srbije, Mladenovac-Rajkovac i Gradske opštine Zvezdara, biće održan u u subotu, 23. septembra od 10 do 15 sati na platou ispred Opštine Zvezdara, saopštili su iz opštine.

Ove godine Gradska opština Zvezdara odlučila je da nagradi najlepši selfi ili fotografiju sa izložbe oldtajmera. Fotografije poslati na [email protected] do petka, 29. septembra. Proglašenje najlepših fotografija i uručenje poklona pobednicima biće održano na Svečanoj akademiji povodom Dana opštine Zvezdara, 16.oktobra.

Na ovoj izložbi retkih automobila , biće izloženo oko 50 -tak različitih modela među kojima su ford konsul iz 1947. godine, mercedes iz 1957. godine a posetioci će moći da uživaju i u raritetnim motorciklima, NSU iz 1940. i Honda gold ving iz 1961. godine dok je kuriozitet revije fića iz kultnog filma „Nacionalna klasa“.

Prvi put na jednoj izložbi naći će se i prototip trkačkog auta GT Endurans klasa 3 koji je vlasništvo Uroša Brkića.

Reviji oldtajmera ispred Opštine Zvezdara priključiće se i klub kolekcionara modela automobila, vozova i aviona „Mint“, a ovom prikom biće održana i izložba kataloga i časopisa o automobilima, saopštili su iz opštine Zvezdara.

Foto:ilustracija/pixabay