PROMENA TRASA LINIJA JAVNOG PREVOZA TOKOM IZVOĐENjA RADOVA U ULICI PUKOVNIKA MILENKA PAVLOVIĆA U BATAJNICI

Tokom izvođenja radova na izgradnji priključenja ulice NOVA 47 na ulicu Pukovnika Milenka Pavlovića u Batajnici, doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Radovi se izvode na kolovozu u ulici Pukovnika Milenka Pavlovića, na delu od pozicije koje se nalazi oko 250,0 metara posle zone raskrsnice sa ulicom Carice Jelene, sledećih 292,45 metara gledano u smeru ka naselju Nova Pazova. Radovi će se izvoditi u periodu od 23.03. do 26.03.2023. godine.

Predmetna deonica će biti potpuno zatvorena za saobraćaj, zbog čega će doći do promene u radu linija javnog prevoza i to:

Vozila sa linije br. 700 će saobraćati ulicama:

„Batajnica (železnička stanica)“, Matrozova, Carice Jelene, Jovana Brankovića, Katice Opačić, okretnica „Batajnica“, gde će vršiti promenu smera kretanja i nazad ulicama Katice Opačić, Jovana Brankovića, Save Grkinića, Vojvođanskih brigada, Maksima Brankovića, Kralja Radoslava, Vojvode Nikole Stanjevića, „Batajnica (železnička stanica)“;

Vozila sa linije br. 706 i 706N će saobraćati ulicama:

u oba smera – Majora Zorana Radosavljevića, Carice Jelene, Matrozova do okretnice „Železnička stanica /Batajnica/“.

Vozila sa linije br. 706E će saobraćati ulicama:

u oba smera – Majora Zorana Radosavljevića, Jovana Brankovića, Katice Opačić, Novosadska, Pukovnika Milenka Pavlovića i dalje redovnom trasom.
Privremeno se uspostavljaju stajališta:

  • „Batajnica /Centar/“ za smer prema okretnici „Batajnica“ za linije br. 700 i 706E na poziciji stajališta koje koristi međumesni prevoz u ulici Jovana Brankovića ispred vatrogasnog doma, odnosno oko 150,0 metara posle pešačkog prelaza koji se nalazi u zoni raskrsnice ulica Majora Zorana Radosavljvića i Jovana Brankovića;

Vozila će na izmenjenim delovima trasa koristiti stajališta:

  • 706E:

„Batajnica“ – stajalište u okretnici koje u redovnom režimu koriste linije br. 706 i 706N, u oba smera.
„Dalmatinskih brigada“ – stajalište koje u redovnom režimu koriste linije br. 706 i 706N, u oba smera.
„Drage Mihajlovića“ – stajalište koje u redovnom režimu koriste linije br. 706 i 706N, u oba smera.

Ako ste propustili