PROMENA REŽIMA RADA LINIJA JAVNOG PREVOZA TOKOM ODRŽAVANjA RAKOVIČKOG KARNEVALA

Tokom održavanja manifestacije pod nazivom “RAKOVAČKI KARNEVAL“, u nedelju, 02.04.2023. godine u periodu od 06:00 časova do 18:00 časova doći će do promene u radu linija javnog prevoza.

Tokom održavanja manifestacije doći će do obustave saobraćaja u ulici Patrijarha Joanikija, na delu od ulice Vidikovački venac (kod picerije „O-LA-LA“) do zone raskrsnice ulica Pilota Mihaila Petrovića, Patrijarha Joanikija i Kneza Višeslava (kod restorana Mc Donald’s–a).

Na linijama javnog gradskog prevoza čije se trase pružaju ulicom Patrijarha Joanikija u pomenutom periodu će biti primenjen sledeći režim saobraćaja:

  • vozila sa linija br. 23, 53, 59, 89, 504 i E2 će u oba smera od raskrsnice ulica Pilota Mihaila Petrovića, Patrijarha Joanikija i Kneza Višeslava do raskrsnice ulica Patrijarha Joanikija i Vidikovački venac saobraćati ulicom Pilota Mihaila Petrovića i ulicom Vidikovački venac (ulica koja spaja ulice Pilota Mihaila Petrovića i Patrijarha Joanikija, pored Vidikovačke pijace) i dalje redovnim trasama;
  • vozila sa linije br. 534 će u oba smera od terminusa Cerak vinogradi saobraćati ulicom Cerski venac, Vidikovački venac (ulica koja spaja ulicu Pilota Mihaila Petrovića i Patrijarha Joanikija) i dalje redovnom trasom.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti postojeća stajališta, kao i novouspostavljeno stajalište u internoj saobraćajnici koja povezuje ulice Pilota Mihaila Petrovića i Patrijarha Joanikija u smeru prema gradu, 30 metara nakon raskrsnice sa ulicom Patrijarha Joanikija (ispred vrtića „Duško Radović“).

Ako ste propustili