PROMENA REŽIMA RADA LINIJA JAVNOG PREVOZA TOKOM IZVOĐENjA RADOVA U ULICI ĐORĐA STANOJEVIĆA U VISNI KUĆNOG BROJA 16

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u ulici Đorđa Stanojevića u visni kućnog broja 16. Radovi će se izvoditi u periodu od 11.07. do 09.08.2023. godine, doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Radovi će se izvoditi po fazama i to:

Faza 2 – radovi na desnoj strani kolovoza (smer ka ulici Omladinskih brigada) u ulici Đorđa Stanojevića u visini kućnog broja 16. Radovi će se izvoditi u periodu od 11.07. do 30.07.2023. godine. Tokom izvođenja radova doći će do zatvaranje predmetne deonice za saobraćaj, pri čemu će doći do promene u radu linija javnog prevoza i to:

Vozila sa linije br. 85, EKO 1 i 601N će u smeru ka Zemunu i Zelenom vencu, saobraćati sledećim ulicama: Đorđa Stanojevića, Bulevar Crvene Armije, Bulevar heroja sa Košara, Omladinskih brigada i dalje redovnom trasom, dok u suprotnom smeru će saobraćati redovnim trasama

Faza 1 – radovi na levoj strani kolovoza (smer ka ulici Marka Hristića) u ulici Đorđa Stanojevića u visini kućnog broja 16. Radovi će se izvoditi u periodu od 31.07. do 09.08.2023. godine. Tokom izvođenja radova doći će do zatvaranje predmetne deonice za saobraćaj, pri čemu će doći do promene u radu linija javnog prevoza i to:

Vozila sa linije br. 85 i 601N će u smeru ka gradu saobraćati sledećim ulicama: Omladinskih brigada, Bulevar heroja sa Košara, Bulevar Crvene Armije, Đorđa Stanojevića i dalje redovnom trasom, dok u suprotnom smeru će saobraćati redovnim trasama

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta JLPP-a.

Ako ste propustili