PROMENA REŽIMA RADA LINIJA JAVNOG PREVOZA TOKOM IZVOĐENjA RADOVA U ULICI ANTIFAŠISTIČKE BORBE

Tokom izvođenja radova radova na rekonstrukciji distributivnog toplovoda sa priključcima duž ulica Antifašističke borbe (Novi Beograd), doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Radovi se izvode na kolovozu u ulici Antifašističke borbe, na delu od raskrsnice sa ulicom Milutina Milankovića do raskrsnice sa ulicom Jurija Gagarina. Radovi će se izvoditi po fazama i to:

Faza 2a – radovi se izvode u desnoj kolovoznoj traci u ulici Antifašističke borbe (gledano u smeru ka gradu), na delu od zone raskrsnice sa ulicom Jurija Gagarina do zone raskrsnice sa ulicom Bulevar Milutina Milankovića. Radovi će se izvoditi u periodu od 06.03. do 30.03.2023. godine. Tokom izvođenja radova u ovim fazama doći će do potpunog zatvaranja za saobraćaj na predmetnoj deonici, zbog čega će doći do promena u radu linija javnog prevoza i to:

  • vozila sa linija broj 94 će saobraćati ulicama:

u smeru ka Bloku 45 – Jurija Gagarina, Marka Hristića, Đorđa Stanojevića, Bulevar Milutina Milankovića i dalje redovnom trasom, dok u suprtonom smeru će saobraćati redovno;

  • vozila sa linija broj 95, E1 i E6 će saobraćati ulicama:

u smeru ka gradu – Jurija Gagarina, Marka Hristića, Đorđa Stanojevića, Bulevar Milutina Milankovića i dalje redovnom trasom, dok u suprtonom smeru će saobraćati redovno;

Ako ste propustili