Trend

Priča o Džeju Ramadanovskom stiže u bioskope: Objavljen trejler za film „Nedelja“

Stigao je prvi trejler za dugoočekivani film „Nedelja“ koji prati život jednog od najomiljenijih pevača na ovim prostorima, Džeja Ramadanovskog. Inspirisan istinitim događajima, film je nastao po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića, a u saradnji sa Telekomom Srbija i Filmskim Centrom Srbije. On donosi priču o Džeju iz najranije mladosti pa sve do velikog uspeha koji je ostvario. Sudeći prema objavljenom trejleru ovo ostvarenje će oživeti uspomene na poznatog muzičara i nikog neće ostaviti ravnodušnim.

„Nedelja“ prikazuje duh Dorćola sedamdesetih i osamdesetih, kao i tranziciju u devedesete godine. Ovo je film o prijateljstvu i uspehu u kom se prožimaju elementi akcije, drame i nezaobilazne muzike. Jedan od najupečatljivijih momenata jeste Džejev sudbonosni susret sa Marinom Tucaković i Futom.

Poznati Dorćolac oduvek je maštao da postane neko bitan, a muzika je bila njegov put. Iako nije imao lako detinjstvo koje je proveo uglavnom na ulici ili u popravnom domu, Džej je uspeo da zauzme svoje mesto na muzičkoj sceni i kroz pesme postane deo života mnogih.

Glumačku ekipu čine Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojsa Oljačić, Bajram Severdžan, Nela Mihajlović i drugi, koji su se potrudili da na pravi način prenesu Džejev život na filmsko platno.

Scenario je napisao Stefan Bošković, a režija je poverena Nemanji Ćeraniću.

Film „Nedelja“ u bioskope širom Srbije, kao i na prostor bivše Jugoslavije i dijaspore stiže na zimu.

Foto:ilustracija/pixabay

Izvor: Promo