POČELE PRIJAVE ZA NOVE BESPLATNE JEDNODNEVNE IZLETE I OBILAZAK BANjE KOVILjAČE I TRŠIĆA NA OPŠTINI SAVSKI VENAC

Prijave za nove besplatne jednodnevne izlete i obilazak Banje Koviljače, Tršića i Manastira Tronoša od danas su u toku i trajaće do 27. oktobra 2023. godine, a izleti će se organizovati tokom oktobra i novembra, saopštili su iz opštine Savski venac.

U okviru izleta obezbeđeni su prevoz i ručak u restoranu.

Zainteresovani sugrađani sa Savskog venca starosne dobi 55+ mogu se prijaviti svakog radnog dana od 8 do 15 časova na brojeve telefona 011/2061-913, 011/3615-388 i 011/3615-389.

Sugrađani će biti u prilici da obiđu Kraljevsku banju kao jednu od najboljih lečilišta u Srbiji, a tokom ovog izleta posetiće i spomen-kuću Vuka Stefanovića Karadžića u Tršiću i Manastir Tronošu.

Besplatni izleti organizuju se sa ciljem poboljšanja kvaliteta društvenog života i slobodnog vremena građana Savskog venca koji su do sada u organizaciji Opštine obišli brojne turistički privlačne lokalitete u Srbiji.

Opština Savski venac redovno potrebama svojih žitelja i kao stalnu aktivnost već sedam godina organizuje besplatne izlete i sprovodi brojne redovne projekte i besplatne programe tokom cele godine.

Penzionere na izletu prati i lekarska ekipa.

Ako ste propustili