Izložba „Biti isti, biti poseban“ u Konaku kneginje Ljubice

Izložba „Biti isti, biti poseban“ biće otvorena u petak 24. novembra u 18 časova, u Konaku kneginje Ljubice, na adresi Kneza Sime Markovića 8.

Fakultet primenjenih umetnosti u Beogradu, ove godine obeležava 75 godina postojanja. U okviru jubileja, Fakultet organizuje izložbu najreprezentativnijih i najzapaženijih ostvarenja studenata FPU, u periodu od 2018. godine do danas. Izložba pod nazivom „Biti isti, biti poseban“ obuhvata diplomske i master radove iz svih oblasti koje se proučavaju na Fakultetu primenjenih umetnosti. Publika će imati priliku da pogleda ukupno 43 dela, ali i da pogleda projekciju animiranih filmova u okviru pratećeg programa izložbe, saopštili su iz Muzej grada Beograda.

Nakon uspešno realizovane izložbe radova nastavnika i saradnika FPU tokom jula tekuće godine, ova izložba predstavlja drugi u nizu događaja koje Fakultet primenjenih umetnosti organizuje povodom obeležavanja jubilarnih 75 godina. Do kraja godine biće upriličena promocija nove monografije i izdanja FPU, kao i centralna svečanost na Dan Fakulteta, 27. novembra.

Više na sajtu Muzeja grada Beograda

Ako ste propustili