Biografija Vladimira Obradovića kandidata za gradonačelnika Beograda

Prvi poznati zvanični kandidat za gradonačelnika Beograda je Vladimir Obradović poslanik i profesor na Fakultetu organizacionih nauka.

Vladimir Obradović rođen je 5. maja 1977. godine u Beogradu, gde je završio osnovnu školu i gimnaziju. Fakultet organizacionih nauka, smer menadžment, upisao je 1998. godine, a završio 2004. godine sa prosečnom ocenom 9,05.

Doktorske studije je završio sa prosečnom ocenom 10,00 i stekao zvanje Doktor tehničkih nauka – organizacione nauke, navodi u njegovoj zvaničnoj biografiji.

Redovni je profesor Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu gde je i šef Katedre za interdisciplinarna istraživanja u menadžmentu.

Kao nestranački kandidat našao se na listi „Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije (Stranka slobode i pravde, Narodna stranka, Demokratska stranka, DZVM – VMDK, Stranka Makedonaca Srbije, Pokret slobodnih građana, Udruženi sindikati Srbije „Sloga“, Pokret za preokret, Pokret Slobodna Srbija, Vlaška stranka)“ na parlamentarnim izborima održanim u aprilu 2022.

Kao kandidat za gradonačelnika Beograda naći će se na listi „Srbija protiv nasilja“.

Govori engleski, služi se nemačkim i uči španski. Oženjen je i otac troje dece.

Dodaci

Ako ste propustili