AKCIJA OČITAVANjA VODOMERA U NASELjU VRČIN

Ekipe JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ (BVK) će u subotu 21. i nedelju 22. oktobra 2023. godine očitavati vodomere u naselju Vrčin. Pozivamo sve stanovnike ovog naselja, kao i vlasnike vikendica, da izađu u susret čitačima BVK i tako pomognu da ova akcija protekne u atmosferi međusobne saradnje. U slučaju loših vremenskih uslova, akcija će biti odložena za prvi naredni period, kada vremenski uslovi budu prihvatljivi za očitavanje, saopštili su iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“

Molimo sve potrošače da omoguće pristup vodomernim skloništima (šahtovima, podrumima…), da vodomerna mesta budu dostupna i čista, da kapije dvorišta ili podruma, u kojima se vodomeri nalaze, budu otključana, da vozila budu parkirana van šahtova i na taj način doprinesu efikasnom očitavanju vodomera.

Saradnjom Beogradskog vodovoda i korisnika usluga našeg preduzeća unapređujemo rad i kvalitet pruženih usluga, na obostrano zadovoljstvo. Zajedničkom akcijom, vodomeri će biti očitani u najkraćem mogućem periodu, a računi pravovremeno dostavljeni svim potrošačima. Zahvaljujemo svima na razumevanju, dodaje se u saopštenju JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“.

Ako ste propustili