U Ulici Tadeuša Košćuška izmena režima javnog prevoza zbog radova

Na delu od zone raskrsnice sa Ulicom cara Dušana do zone raskrsnice sa Dunavskom ulicom i do SRC „Milan Gale Muškatirović”, od 24. do 28. oktobra doći će do promena u radu linija javnog prevoza zbog izvođenja radova na redovnom održavanju Ulice Tadeuša Košćuška, najavljeno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Za vreme radova predmetna deonica će biti zatvorena za saobraćaj, tako da će se vozila sa linije 24, 26, 79, 26N i 401N, u smeru ka Dorćolu, kretati ulicama Cara Dušana, Bulevarom vojvode Bojovića, Dunavskom do terminusa „Dorćol (Dunavska)”, dok će se u smeru ka gradu od terminusa „Dorćol (Dunavska)” kretati ulicama Dunavskom, Dubrovačkom, Cara Dušana i dalje redovnim trasama.

Vozila sa linije EKO2, u smeru ka Dorćolu, kretaće se ulicama Pjarona de Mondezira, Bulevarom vojvode Bojovića, Dunavskom do terminusa „Dorćol (Dunavska)”, dok će se u smeru ka gradu od terminusa „Dorćol (Dunavska)” kretati ulicama Dunavskom, Dubrovačkom, Cara Dušana, Pjarona de Mondezira i dalje redovnom trasom.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta javnog gradskog saobraćaja.

Ako ste propustili