Tužilaštvo: Izvukao je na terasu i rekao joj da će da skoče zajedno

Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog V.K. (rođen 1994. godine) zbog krivičnog dela Ugrožavanje sigurnosti iz člana 138. stav 2. Krivičnog zakonika.

Uhapšenom se stavlja na teret da je, u svom stanu na Novom Beogradu, u kojem se nalazio sa oštećenom J.M. (rođena 1996. godine) i svedokom L.Đ. (rođen 2001. godine), uhvatio oštećenu oko struka, izvukao je na terasu i rekao joj da će da skoče zajedno. Oštećena se opirala i zadobila lake telesne povrede, kao i svedok koji je sprečio uhapšenog da izvrši ono što je nameravao. Uhapšeni je sa terase 9 sprata skočio na terase nižih spratova, čime je izazvao veliku uznemirenost građana koji su se okupili ispred zgrade i pozvali policijske službenike koji su uhapsili V.K., a potom izvršili pretres stana u kom su pronašli materiju nalik na opojnu drogu, što će biti utvrđeno naknadnim veštačenjem.

Uhapšeni će dana 09.03.2024. godine biti saslušan u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, nakon čega će javnost biti o svemu obaveštena.

Izvor: Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu

Ako ste propustili