PROMENA REŽIMA RADA LINIJA JAVNOG PREVOZA TOKOM IZVOĐENjA RADOVA U ULICI IVANA MILUTINOVIĆA U NASELjU BORČA

Tokom izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u ulici Ivana Milutinovića u naselju Borča u periodu od 12.10. do 20.11.2022. godine doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Radovi se izvode na kolovozu (leva saobraćajna traka) u ulici Ivana Milutinovića, na delu od ulice Zrenjaninski put do Trga Oslobođenja, gledano u smeru ka ulici Borčanskih žrtava 1914 zbog čega vozila sa linija javnog prevoza saoobraćati na sledeći način:

Vozila sa linija br. 95 i 105L će u smeru ka Zrenjaninskom putu od okretnice „Borča 3“ saobraćati ulicama Bele Bartoka, Bratsva i jedinstva, Zrenjaninski put i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom preostalom širinom kolovoza od najmanje 3,5 metra;
Vozila sa linije br. 104 će u smeru ka Zrenjaninskom putu saobraćati ulicama Ivana Milutinovića, Trg Oslobođenja, JNA, Valjevskog odreda, Bratstva jedinstva, Zrenjaninski put i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom preostalom širinom kolovoza od najmanje 3,5 metra.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta JLPP-a kao i privremeno uspostavljeno stajalište „JNA“ u ulici JNA u visini kućnog broja 80 u smeru ka Zrenjaninskom putu, saopštili su iz Sekretarijata za javni prevoz.

Ako ste propustili