Počinje prijavljivanje za novogodišnje paketiće na Zvezdari

Prijavljivanje za novogodišnje paketiće za decu gradske opštine Zvezdara počinje u ponedeljak, 12. decembra. Pravo na paketiće imaju mališani rođeni od 1. marta 2016. do 31. decembra 2021. godine, a koji nisu upisani u vrtić. Svi zvezdarski mališani koji pohađaju vrtiće, svoj novogodišnji paketić, koji je obezbedila Opština Zvezdara, dobiće preko svog vrtića.

Roditelji, odnosno staratelji svoju decu mogu da prijave onlajn preko zvaničnog sajta opštine na imejl: [email protected] ili na šalteru u holu zgrade Opštine Zvezdara. Uz prijavni formular, obaveza je da se od dokumentacije prijavi fotokopija izvoda i prijava prebivališta za dete. Prijavljivanje za novogodišnje paketiće biće zaključeno 23. decembra u 15.30 časova.

Na šalteru Opštine se preuzimaju vaučeri koje treba sačuvati i predati ih prilikom preuzimanja paketića. Svečanost i podela paketića zakazani su za četvrtak, 29. decembar, u 17 časova u SC „Olimp – Zvezdara” nakon izvedene novogodišnje predstave, uz druženje sa Deda Mrazom.

Novogodišnji paketići su univerzalni za sve mališane, slatko-slanog sadržaja. Kako bi obradovala mališane predškolskog uzrasta, Gradska opština Zvezdara je izdvojila 12 miliona dinara za nabavku 10 hiljada paketića.

Foto:ilustracija/pixabay

Ako ste propustili