Počele prijave za treći Beogradski polumaraton

Prijave za jesenji, treći po redu, Beogradski polumaraton zvanično su počele. Svi trkači koji žele da iskoriste priliku da finiširaju trkačku sezonu u velikom stilu, pozvani su da u nedelju, 27. novembra, budu deo sada već tradicionalne trke po centralnim ulicama Beograda, da bolje upoznaju srpsku prestonicu i pokušaju da obore sopstvene rekorde, saopštili su iz „Beogradskog maratona“.

U okviru polumaratona organizovane su dve trke i to: Beogradski polumaraton sa startom u centru grada i trasom koja preko Starog grada vodi do Novog Beograda i nazad, i trka na 10 kilometara s trasom koja pokriva centar Beograda.

Pored ove dve takmičarske trke, polumaraton će ulepšati i upotpuniti „Sava osiguranje porodična trka”, s trasom dužine 2,5 kilometra, a namenjena je svim ljudima dobre volje koji žele da svojoj deci stvaraju zdrave navike od malih nogu.

Start Beogradskog polumaratona i trke na 10 kilometara biće ispred Crkve Svetog Marka u 10 časova, a start „Porodične trke” u 10.15 časova, sa istog mesta.

Prijave su moguće putem sajta „Beogradskog maratona”, na linku https://bgdmarathon.org/3-beogradski-polumaraton/, a visina kotizacije iznosi 2.390 dinara (22 evra). Prijave su otvorene do 23. novembra.

Foto:Ilustracija / pixabay

Ako ste propustili