Novogodišnji vašar u „Kluzu”. 16. i 17. decembra

Novogodišnji vašar u „Kluzu”. 16. i 17. decembra, bivša fabrika „Kluz”, adresa Mite Ružića 8, će postati epicentar praznične čarolije, pružajući posetiocima priliku da besplatno uživaju u širokom spektru aktivnosti, a posebno se raduju predstavljanju više od 50 izlagača koji će ponuditi svoje jedinstvene i originalne proizvode.

Ulaz je besplatan.

Deca će imati priliku da gledaju dve uzbudljive predstave, srešće Deda Mraza, zabavljati se s klovnovima, učestvovati u novogodišnjim radionicama i porodičnom šaranju medenjaka. Za ljubitelje kvizova, subota je rezervisana za pub kvizove – od porodičnog kviza od 17 časova do malo ozbiljnijeg izazova za starije od 20 časova.

U subotu od 13 sati dečiji program otvara „Klikova novogodišnja radionica“ u okviru koje će se deca igrati raznih novogodišnjih igara, a od 17 časova porodice mogu da se oprobaju u „Porodičnom kvizu“, a mlađa deca će moći da uživaju u predstavi „Deda Mrazova 4 godišnja doba“. U nedelju od 13 časova mališani mogu da se druže sa klovnovima, a od 15 časova da prave novogodišnje medenjake u okviru radionice, dok će „Deda Mrazova čarobna predstava“ okupiti mališane u nedelju od 17 časova.

Izlagači će predstaviti širok spektar proizvoda, od slatkiša i meda do igračaka, nakita i prirodne kozmetike. Šetnja kroz šareni lavirint štandova postaće pravo uživanje, pružajući posetiocima priliku da pronađu autentične i ručno rađene poslastice, kao i jedinstvene poklone za prazničnu sezonu.

Sjajnu atmosferu će dodatno začiniti muzički vremeplov u subotu, jer će nas zabavljati DJ Risk Jockey poznat po najboljoj muzici iz devedesetih. Ponesite svoje najbolje plesne korake i uživajte u zvucima koji će vas vratiti u zlatno doba hitova.

Ovaj Vašar nije samo prilika za prazničnu zabavu, već i šansa da podržite lokalne kreativce i preduzetnike koji će sa ponosom predstavljati svoje originalne proizvode. Slatki zalogaji, ručno rađeni nakit, unikatna dečija igračka ili mirisna prirodna kozmetika – sve će biti dostupno na jednom mestu.

Foto: Ilustracija / pixabay

Ako ste propustili