Novi filmovi u bioskopima od 14. decembra 2023.

Ove sedmice vas u Cineplexx bioskopima čeka mnogo dobrih naslova i zabave.

Počinjemo sa buđenjem praznične atmosfere uz porodični film „Krcko Oraščić i magična flauta“. Ovu božićnu avanturu možete pogledati od 14. decembra u svim Cineplexx bioskopima, a u subotu 16. decembra, u 17 časova u Cineplexx 4D Delta City bioskopu biće održana i specijalna projekcija filma pre koje će posetioce pozdraviti glumačka ekipa koja je dala glasove filmu. Od 16 časova organizovano je kićenje jelke i deljenje poklon postera.

U subotu 16. i nedelju 17. decembra zakažite porodično druženje u omiljenom Cineplexx bioskopu, jer vas za Porodični vikend očekuje prava slatka zabava i pokloni za decu. U okviru Porodičnog vikenda možete pogledati filmove „Vonka“ i „Maša i Medved: Još zabavnije“ i učestvovati u kreativnim radionicama. Takođe, možete uživati u slatkom stolu punom lizalica i bombona domaćeg proizvođača – Slatkišologija.

U sredu 20. decembra, od 20 časova, u Cineplexx Galerija bioskopu pogledajte premijerno na Imax platnu nastavak superherojske avanture „Akvamen i izgubljeno kraljevstvo“. Džejson Momoa, u ulozi dobro poznatog Akvamena, u ovom delu balansira između svojih obaveza kao kralja Atlantide i očinstva, dok ogromno uništenje preti čovečanstvu. U sredu vas očekuje i uzbudljivi Comic night događaj „Akvamen i izgubljeno kraljevstvo“, a kao poklon tu su originalni posteri iz filma i stripovi.

Pored ovih događaja, na redovnom repertoaru od 14. do 20. decembra u Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx BEO Shopping Center, Cineplexx BIG Beograd i Cineplexx Galerija Beograd bioskopima možete pogledati nove naslove:

„KRCKO ORAŠČIĆ I MAGIČNA FLAUTA“ – od 14. decembra, 2023.
Na Badnje veče, mlada devojka Marija poželeće da se vrati u detinjstvo i želja će joj se nekim čudom ostvariti!

Ona se smanjuje na veličinu svojih starih igračaka koje će tom prilikom oživeti. Drveni lutak Krcko Oraščić se pretvara u prelepog princa Đorđa, koga je u drvenu lutku tužnog lica pretvorila zla kraljica pacova. U ovoj božićnoj animiranoj avanturi , Marija, Đorđe i njihovi prijatelji igračke krenuće na put u čarobnu Zemlju cveća sa ciljem da spasu svet od zlih ljudi pacova.

Žanr: animirani, fantazija, porodični

„MAŠA I MEDVED: JOŠ ZABAVNIJE“ – od 16. decembra, 2023.
Prva stanica je svadba i onog trenutka kada Maša stigne, sledi nevolja! Dok se igra sa mladinim velom, Maša izaziva gungulu, trka se na kolicima za tortu i juri golubove. Bičete uvučeni u zadivljujuću i dirljivu božićnu bajku usredsređenu na dvanaest meseci. Maša i njen novi prijatelj učini će sve što mogu da zapale duh magije u srcima. Pripremite se za neočekivane obrte i uzbudljive trenutke, prava avantura je iza ugla.

Žanr: animirani

„SAVRŠENI DANI“ – od 14. decembra, 2023.
Čini se da je Hirajama potpuno zadovoljan svojim jednostavnim životom čistača toaleta u Tokiju. Izvan svoje veoma strukturirane svakodnevne rutine, uživa u strasti prema muzici i knjigama. Niz neočekivanih susreta postepeno otkriva sve više o njegovoj prošlosti.

Žanr: drama

„SVA IMENA BOŽJA“ – od 14. decembra, 2023.
Nakon džihadističkog napada na aerodromu, Santi, taksista koji je voljan da pomogne, otet je kao taoc od strane Hamze, jedinog preživelog teroriste. Neočekivani preokret zamenjuje njihove uloge, a Santi postaje ljudska bomba koja hoda sa eksplozivnim prslukom po središtu Madrida. Ako stane, bomba će eksplodirati.

Žanr: akcija, avantura, drama

Naredne sedmice vas na redovnom repertoaru očekuje mnogo novih naslova, među kojima je i naučno-fantastični film „Akvamen i izgubljeno kraljevstvo“ koji možete pogledati i u IMAX i MX4D formatu.

Izvor/foto: Cineplexx

Ako ste propustili