NOVOGODIŠNjI PAKETIĆI ZA DECU VRAČARA DO 7 GODINA

Gradska opština Vračar, sa ponosom i radošću, nastavlja tradicionalnu podelu besplatnih paketića za decu. Sa željom da uvećamo radost praznika i ove godine ćemo obradovati svoje najmlađe stanovnike poklon paketićima za praznike, koji su namenjeni deci rođenoj od 1. januara 2016. godine, sa prebivalištem roditelja/deteta na Vračaru.

Roditelji mališana se mogu prijaviti i preuzeti vaučer za novogodišnji paketić počev od utorka, 6. decembra 2022. godine, a zaključno sa 16. decembrom 2022. godine, u vremenu od 10 do 18 časova, u Uslužnom centru Gradske opštine Vračar u Njegoševoj 77.

Za prijavljivanje i preuzimanje vaučera potrebno je dati na uvid (očitanu) ličnu kartu roditelja i odgovarajući dokument za dete (Izvod iz matične knjige rođenih/zdravstvenu karticu).

Na samom vaučeru biće naznačen termin održavanja predstave i preuzimanja paketića.

Paketići se preuzimaju isključivo sa vaučerom prema terminu koji je naznačen na vaučeru, uz novogodišnju predstavu za decu istog dana, u velikoj sali Gradske opštine Vračar.

Gradska opština Vračar sa velikim zadovoljstvom nastavlja da priređuje novogodišnja iznenađenja za naše najmlađe, saopštili su iz ove opštine.

Foto:ilustracija / pixabay

Ako ste propustili