Mobilna aplikacija „e.Sanduče” za lakše plaćanje računa

Prateći najnovije digitalne trendove, Javno komunalno preduzeće „Infostan tehnologije” pustilo je u rad mobilnu aplikaciju „e.Sanduče”, kako bi korisnici brže i lakše dobijali i plaćali svoje račune, saopšteno je iz ovog preduzeća.

Mobilna aplikacija „e.Sanduče” je korisnicima dostupna za preuzmanje na platformama iOS i Android. Za samo nekoliko trenutaka korisnici svojim pametnim telefonima mogu preuzeti besplatno mobilnu aplikaciju „e.Sanduče” na Google Play i App store.

Na početku svakog meseca, pre štampe i distribucije računa na kućne adrese, korisnici će dobijati notifikaciju da im je račun stigao na mobilnu aplikaciju „e.Sanduče”. Jednim klikom na notifikaciju korisnici mogu veoma brzo i bezbedno da plate račun. Preduzeće će takođe obaveštavati notifikacijom korisnike o roku za korišćenje popusta od pet, šest i sedam procenata, kako bi sve redovne platiše na vreme mogle da iskoriste svoje popuste i plate račune umanjeno.

Ukoliko isključite slanje računa putem pošte, opredelićete se da svoje račune dobijate elektronskim putem i da na taj način zajedno sa nama učestvujete u očuvanju i zaštiti životne sredine, poručuju iz JKP „Infostan tehnologije”.

Sa ciljem da dodatno zaštiti svoje korisnike zbog epidemije virusa COVID-19, JKP „Infostan tehnologijeˮ potrudilo se da pored veb-platforme, računi objedinjene naplate budu još bliži i dostupniji. Korisnici od sada mogu plaćati račune mobilnim telefonom samo jednim klikom, potpuno bezbedno iz svojih domova i sa bilo kog drugog mesta, bez čekanja u redovima ispred šaltera.

Portal „e.Sanduče” beleži veliko interesovanje korisnika za najbrže, najbezbednije i najjeftinije plaćanje računa samo jednim klikom platnim karticama. U ovom trenutku više od 70.000 zadovoljnih korisnika plaća elektronski račune objedinjene naplate bez troškova provizije, pri čemu broj registrovanih korisnika raste svakodnevno velikom brzinom, navodi se u saopštenju.

Ako ste propustili