Konkurs za dodelu besplatnih auto-sedišta na Savskom vencu

Opština Savski venac je u saradnji sa Auto-moto savezom Srbije i ove godine obezbedila auto-sedišta za decu, uzrasta do tri godine, koja imaju prebivalište na teritoriji opštine. Pozivaju se roditelji da od 10. do 24. februara podnesu prijavu uz koju je potrebno priložiti: očitanu zdravstvenu knjižicu deteta (za decu koja nemaju zdravstvenu knjižicu u trenutku prijave potrebno je priložiti obrazac „Potvrda o zdravstvenom osiguranju”), očitane lične karte oba roditelja kao dokaz da su prijavljeni na teritoriji gradske opštine Savski venac ili kopirane lične karte ukoliko nemaju čip, kao i popunjen obrazac prijave.

Uslovi konkursa su sledeći: da je dete uzrasta do tri godine (za decu rođenu od 10. februara 2020. do 24. februara 2023) i da oba roditelja imaju prebivalište na teritoriji gradske opštine Savski venac (ukoliko zahtev podnosi samohrani roditelj, neophodno je priložiti dokaz o toj činjenici ili popunjenu izjavu da je saglasan da GO Savski venac pribavi podatke o činjenicama o kojima se vodi službena evidencija odnosno izvod iz matične knjige).

Prijava se obavlja popunjavanjem onlajn prijavnog formulara na sajtu Gradske opštine Savski venac www.savskivenac.rs ili na pisarnici GO Savski venac, Kneza Miloša 69, svakog radnog dana od 7.30 do 15.30 časova.

Prilikom dodele auto-sedišta, građani će ostvariti pravo i na dodelu super članskog paketa Auto-moto saveza Srbije za pomoć na putu i šlep u Srbiji i Evropi koje se aktivira slanjem SMS poruke, a članstvo po aktivaciji važi godinu dana.

Broj telefona za dodatne informacije je 011/2061-761.

Foto: Ilustraija / pixabay

Ako ste propustili