“Karavan zimnice” za vikend na pijaci „Đeram”

U subotu i nedelju, 08. i 09. oktobra od 08 do 16 časova na pijaci „Đeram“ biće održan „Karavan zimnice“.

Prvi „Karavan zimnice“ u novoj osmoj sezoni otpočeće tradicionalno pripremom ajvara na šporetu Smederevcu tačno u 09 časova.

Domaćice koje nisu stigle da pripreme zimnicu, predstojećeg vikenda moći će da se snabdeju kvalitetnim domaćim proizvodima. Poljoprivredni proizvođači iz cele Srbije predstaviće svoje slane i slatke specijalitete posetiocima koje očekuje bogat izbor ajvara, raznih slanih salata, kompota, sušenog voća, džemova, slatka, meda, vina, rakije, kao i mnogih drugih proizvoda za zimsku trpezu, koji se mogu naći samo na beogradskim pijacama.

Organizacijom „Karavana zimnice“ JKP „Beogradske pijace“ pokazuje da u svakom segmentu brine o potrebama savremenog potrošača, ali i da predstavlja značajnu kariku i u plasmanu autentičnih domaćih proizvoda.

„Pijačni karavani na beogradskim pijacama“, organizuju se od 2015. godine na centralno gradskim pijacama koje se nalaze u sistemu Preduzeća, kako bi svi naši sugrađani imali mogućnost kupovine najkvalitetnijih proizvoda na pijaci u svom komšiluku, saopštili su iz JKP „Beogradske pijace“.

Foto:Ilustracija / pixabay

Ako ste propustili