Karavan zimnice i ovog vikenda na pijaci “Skadarlija“

Pijačni karavan zimnice ovog vikenda, u subotu i nedelju, 26. i 27. novembra biće održan na pijaci „Skadarlija“ ili ti opšte poznato Bajlonijevoj pijaci od 8 do 16 časova.

Svi posetioci pijace „Skadarlija“ pored svežeg voća i povrća, imaće priliku da pazare i domaće proizvode pripremljene po tradicionalnoj recepturi, po pristupačnim cenama, saopštili su iz JKP „Beogradske pijace“.

U raznovrsnoj ponudi zdravih i kvalitetnih namirnica, svi sugrađani imaće mogućnost da nabave širok asortiman ajvara, ukusnih i zdravih zimskih salata, kompota, pekmeza, sirupa, suvog voća, sokova, meda, vina, rakije i mnoge druge specijalitete po pristupačnim cenama.

Organizacijom „Karavana zimnice“ JKP „Beogradske pijace“ pokazuje da u svakom segmentu brine o potrebama savremenog potrošača, da predstavlja značajnu kariku u plasmanu autentičnih domaćih proizvoda. Karavani zimnice tokom sezone menjaju lokacije, kako bi tradicionalna zimnica pripremljena od visokokvalitetnog lokalno gajenog povrća i voća, bila dostupna sugrađanima u svim delovima grada, dodali su u saopštenju JKP „Beogradske pijace“.

Foto:ilustracija / pixabay

Ako ste propustili