Izmenjen saobraćaj zbog proslavljanja Spasovdana

Zbog održavanja Spasovdanske litije, za motorni saobraćaj će u četvrtak, 2. juna, od 16 do 20 časova biti zatvorene ulice Admirala Geprata i Dobrinjska, od Ulice kraljice Natalije do Ulice admirala Geprata, dok će od 17 do 20 časova privremeno biti zatvorene deonice ulica Kneza Miloša, Kralja Milana, Trg Slavija i Bulevara oslobođenja do Hrama Svetog Save, kako bi se omogućio prolazak učesnika litije.

U četvrtak će od 16 do 20 časova biti izvršeno i zauzeće parking mesta u Dobrinjskoj ulici, na potezu od Ulice kraljice Natalije do Ulice admirala Geprata, kao i u Ulici admirala Geprata, na potezu od Dobrinjske do Ulice kneza Miloša zbog poštovanja bezbednosnih protokola i potreba organizacije Spasovdanske litije.

Mole se sugrađani da svoja vozila izmeste iz navedenih ulica do četvrtka do 16 časova. Vozila koja do naznačenog termina ne budu izmeštena sa predmetnih deonica biće uklonjena, nalazi se u saopštenju.

Kako bi se učesnicima omogućio neometan prolazak, vozila koja saobraćaju na linijama javnog gradskog prevoza biće privremeno zaustavljana na trasi Spasovdanske litije.

Za sve dodatne informacije građani se mogu obratiti Beogradskom pozivnom centru na brojeve telefona 0800-110-011 (besplatan poziv za korisnike Telekomove fiksne mreže) ili 01173090-007 (za pozive iz ostalih mreža fiksne i mobilne telefonije koji se tarifiraju prema važećem cenovniku operatera), saopšteno je iz Beokom servisa.

Ako ste propustili