Izmene trasa javnog prevoza zbog radova

Za vreme rekonstrukcije Ulice Cvetanova ćuprija, na delu od zone raskrsnice sa Ulicom Miomira Denića do zone raskrsnice sa Ulicom Slobodana Vitanovića, u dužini od 350 metara, od 6. do 15. juna, od 7 do 17 časova, doći će do promena u radu pojedinih linija javnog prevoza. Vozila sa linije 20 će saobraćati na relaciji Mirijevo 3 – Medaković 3, a vozila sa linije 312 će saobraćati na relaciji MZ Veliki Mokri Lug – Kumodraž – MZ Veliki Mokri Lug na trasi: MZ Veliki Mokri Lug – Nikole Grulovića – Vizantijska – Vladimira Ćorovića – Stražarska kosa – Vojvode Stepe – Kumodraž – Vojvode Stepe – Stražarska kosa – Lipovačka – Zabranska – Nikole Grulovića – MZ Veliki Mokri Lug, najavljeno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Vozila sa linije 312 će na izmenjenom delu trase koristiti privremena stajališta prekoputa postojećih, i to u ulicama Stražarska kosa, Lipovačkoj, Zabranskoj i Nikole Grulovića. Van definisanih vremenskih intervala, vozila sa linija 20 i 312 ići će svojim redovnim trasama.

Tokom izvođenja radova na montaži krana za potrebe gradilišta u Golsvordijevoj ulici (Vračar), takođe će doći do promena u radu linija javnog prevoza. Radovi se izvode 5. juna na kolovozu u Ulici Golsvordijevoj, na delu od Bulevara kralja Aleksandra do Hadži Đerine, tako da će i ova deonica biti zatvorena za saobraćaj.

Na linijama 25 i 25P, vozila će u smeru ka periferiji saobraćati ulicama Ruzveltovom, Bulevarom kralja Aleksandra, Beogradskom, Krunskom i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovno. Vozila sa linije 26 će u smeru ka periferiji saobraćati Bulevarom kralja Aleksandra, Beogradskom, Krunskom i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru ići redovnom trasom.

Ako ste propustili