Izmena saobraćaja u nedelju na Novom Beogradu

Zbog održavanja manifestacije „Nagrada Beograda – Ušće 2020 – Memorijal Mirko Butulija” kod PC „Ušće”, od subote, 12. septembra, od 00.00 časova do nedelje, 13. septembra, do 24 časa za saobraćaj će biti zatvoreni Bulevar Nikole Tesle, od Brankovog mosta do Ulice trešnjinog cveta, kao i Ulica ušće, od Bulevara Nikole Tesle do zgrade Poslovnog centra „Ušće”. Vozila JGP-a kretaće se izmenjenom trasom.

Vozila javnog prevoza sa linija 15, 84, 704, 706 i 707 će se u navedenom periodu kretati, umesto Bulevarom Nikole Tesle, na delu trase od Brankovog mosta do Ulice trešnjinog cveta, u oba smera, Bulevarom Mihajla Pupina i Ulicom trešnjinog cveta, a dalje redovnom trasom.

Vozila sa linija 27E i 35 će se kretati, umesto Bulevarom Nikole Tesle i Ulicom ušće, u oba smera, Bulevarom Mihajla Pupina, Milentija Popovića, Vladimira Popovića do terminusa „Novi Beograd /Blok 20/”.

Linija javnog prevoza 60 će u vreme održavanja manifestacije saobraćati u smeru ka okretnici „Novi Beograd – Toplana” sledećom trasom: Brankov most – Milentija Popovića – interna saobraćajnica – Vladimira Popovića – Zemunski put – Brodarska i dalje redovnom trasom, a u povratku vozila sa ove linije koristiće redovnu trasu.

Autobusi će koristiti postojeća stajališta linija JGP-a na izmenjenoj trasi.

Za sve dodatne informacije građani se mogu obratiti Beokomu na besplatan broj telefona 0800-110-011 za pozive iz fiksne mreže Telekoma ili 011/3090-007 za ostale fiksne telefonske mreže i mobilne operatere.

Ako ste propustili