Izmena režima rada linije 64

Tokom izvođenja radova na demontaži krana u Ulici Milana Rakića, u delu između ulica Učitelja Miloša Jankovića i Batutove, od subote, 23. marta od 20 časova do nedelje 24. marta do 8 časova doći će do promena u radu linije 64, najavljeno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Tokom trajanja radova doći će do zatvaranja Ulice Milana Rakića od zone raskrsnice sa Batutovom ka Ulici učitelja Miloša Jankovića, pa će vozila sa linije 64 saobraćati izmenjenom trasom i to: u smeru ka Šumicama ulicama Batutova, Bulevar kralja Aleksandra, Vjekoslava Kovača, Deskaševa, Milana Rakića i dalje redovnom trasom, u smeru ka Zvezdari ulicama Milana Rakića, Deskaševa, Bulevar kralja Aleksandra, Batutova i dalje redovnom trasom.

Privremeno se uspostavljaju stajališta: Deskaševa 1 (smer ka Zvezdari) u Ulici Milana Rakića na poziciji koja se nalazi ispred kućnog broja 93, odnosno oko 5 metara ispred zone raskrsnice sa Ulicom Jovane Đaje; Deskaševa 1 (smer ka Šumicama) u Ulici Milana Rakića na poziciji koja se nalazi prekoputa kućnog broja 95, odnosno oko 40 metara posle zone raskrsnice sa Ulicom Jovane Đaje.

Ako ste propustili