Izmena javnog prevoza zbog radova u Bulevaru Zorana Đinđića

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju kolovoza u Bulevaru Zorana Đinđića, na delu od Ulice antifašističke borbe do Ulice španskih boraca (desna kolovozna traka – potpuno zatvaranje za saobraćaj), na Novom Beogradu, koje će izvoditi JKP „Beograd-put” od subote, 23. marta do 1. aprila, menja se režim rada vozila na linijama javnog prevoza, najavljeno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Vozila sa linije 68, u smeru ka Bloku 70, će saobraćati ulicama: Bulevar Zorana Đinđića – Antifašističke borbe – Bulevar Mihajla Pupina – Španskih boraca – Bulevar Zorana Đinđića i dalje redovnom trasom. U smeru ka Zelenom vencu vozila će saobraćati redovnom trasom.
Vozila sa linije 17, u smeru ka Zemunu, će saobraćati ulicama: Bulevar Arsenija Čarnojevića – Španskih boraca – Bulevar Zorana Đinđića i dalje redovnom trasom dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom.

Privremeno se ukida stajalište „Antifašističke borbe” (#332), u smeru ka Zemunu, za linije 68 i 17. Na izmenjenom delu trasa vozila će koristiti postojeća stajališta.

Ako ste propustili