Filmovi koji se očekuju u 2024.

Puno je najava filmova za ovu godinu, pa ću izdvojiti samo neke za koje vlada veliko interesovanje.

Gladiator 2

Gladijator 2 je nastavak istorijske drame u režiji Ridlija Skota. Služeći kao nastavak Gladijatora, film je napisao Dejvid Skarpa, a glavne uloge tumače Pol Meskal, Denzel Vašington, Džozef Kvin, Fred Hečinger…

Deadpool 3

Treći deo donosi i novu avanturu Deadpool kome se pridružuje i Vulverin.

Furiosa: A Mad Max Saga

Kako je svet pao, mlada Furiosa je oteta sa Zelenog mesta mnogih majki i pada u ruke velike bajkerske horde koju predvodi vojskovođa Dementus. Prolazeći kroz Pustoš, nailaze na Citadelu kojom predsedava Besmrtni Džo. Dok se dva Tirana bore za prevlast, Furiosa mora da preživi mnoga iskušenja dok sastavlja sredstva da pronađe put kući.

Kingdom of the Planet of the Apes

Joker: Folie à Deux

Nastavak filma „Džoker“ koji je bio jedna od glavnih tema u svim medijima i pitanjima kojima se bavi. U filmu pored Hoakina Feniksa pojavljuje se i Lejdi Gaga.

National Treasure 3

Postoji samo najava ali ne i da li će se ponovo naći u glavnoj ulozi Nikolas Kejdž.

Madame Web

Kasandra Veb je bolničarka iz Njujorka koja počinje da pokazuje znake vidovitosti. Primorana da se suoči sa otkrićima o svojoj prošlosti, ona mora da zaštiti tri mlade žene od misterioznog protivnika koji ih želi mrtve.

Beetlejuice 2

Nastavak filma iz 1988. godine gde pored Majkla Kitona, Vinone Rajder u glumačkoj postavi je i mlada glumica Džena Ortega.

Ako ste propustili