BESPLATNI TAE-BO, REKREATIVNI BOKS I KIK-BOKS

Gradska opština Rakovica i Sportski centar „Lukić“ nastavljaju sa besplatnim programima. Prijavljeni građani će moći mesec dana besplatno da treniraju tae-bo ili rekreativni boks i kik-boks, a imaće priliku da izaberu u kojem će mesecu od juna do decembra 2023. godine da vežbaju.

BESPLATNI REKREATIVNI BOKS I KIK-BOKS – Besplatni treninzi biće organizovani od juna do kraja decembra 2023, a pravo prijave imaju građani stariji od 15 godina (srednja škola i stariji) sa prebivalištem na teritoriji Gradske opštine Rakovica i koji imaju urađen sportski lekarski pregled ne stariji od šest meseci.
Termini održavanja treninga: utorkom i četvrtkom od 20 časova i petkom od 21 čas u sali Sportskog centra Lukić u ulici Vidikovački venac 82a.
Prijave za navedene sadržaje traju do 4. juna ili do popune mesta. Sve prijave slati na mejl adresu [email protected]

U prijavi obavezno navesti ime i prezime, godinu rođenja, za koji mesec se prijavljuje, kontakt telefon kao i aktivnost za koju se polaznik prijavljuje.
Broj mesta je ograničen.

BESPLATNI TAE-BO – Besplatni treninzi biće organizovani od juna do kraja decembra 2023, a pravo prijave imaju građani sa prebivalištem na teritoriji Gradske opštine Rakovica, stariji od 14 godina i koji imaju urađen sportski lekarski pregled ne stariji od šest meseci.

Termini održavanja treninga: utorkom i četvrtkom od 19 časova i petkom od 18 časova, u sali u ulici Vidikovački venac 82a.

Prijave za navedene sadržaje traju do 4. juna ili do popune mesta. Sve prijave slati na mejl adresu [email protected]

U prijavi obavezno navesti ime i prezime, godinu rođenja, za koji mesec se prijavljuje i kontakt telefon kao i aktivnost za koju se polaznik prijavljuje.

Broj mesta je ograničen.

Foto: Ilustracija / pixabay

Ako ste propustili