Beogradski turistički festival

Beogradski turistički festival održatće se 3. i 4. juna 2022. godine na Trgu republike, a u organizaciji Turističke organizacije Beograda.

Na manifestaciji će se predstaviti gradovi, beogradske opštine, javna preduzeća, turističke organizacije iz zemlje i regiona i banje u Srbiji.

Pored predstavljanja gradova i opština organizovan je i kulturno-umetnički program sa nastupom rok grupe „Rulja INC” iz Lazarevca, KUD „Talija”, KUD „Dule Milosavljević Žele” iz Čačka, KUD „Lira” sa Voždovca, KUD „Avalski cvet” sa Voždovca, Srpski viteški red „Svibor”, „Beli orlovi” sa Voždovca, plesna grupa „Dance Centar Ikigai” sa Voždovca, legenda srpskog džeza Nada Pavlović, pevačica rok muzike, Tanja Jovićević, gudački orkestar OMŠ „Vladimir Đorđević” sa Zvezdare, „Studio BIS” sa Čukarice, akustični izvođači koji će izvesti nekoliko ex-Yu hitova, OMŠ „Nevena Popović” iz Grocke i bend „Texas Flood”.

Za ljubitelje sporta biće zaduženi predstavnici Sportske akademije „Kočović” i Sportsko udruženje „Taurunum Runners” koje će promovisati sportsku manifestaciju 1. Zemunski polumaraton, čiji je suorganizator Turistička organizacija Beograda.

Za sve one koji žele da učestvuju u nagradnoj igri, pripremljene su vredne nagrade u vidu poklon vaučera za odmor u banjama u Srbiji, kao i zanimljive ture koje podrazumevaju razgledanje Beograda.

Prisutnima će se obratiti Tatjana Matić, ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija i Miodrag Popović, direktor Turističke organizacije Beograda. Program će voditi Leontina Vukomanović.

Program počinje u petak od 16 časova.

Ako ste propustili