Trend

Identifikovano sedam učesnika tuče u Inđiji

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da su pripadnici policije u Sremskoj Mitrovici i Inđiji, intenzivnim operativnim radom, identifikovali sedam osoba koje su učestvovale u tuči u Inđiji.

Policija je uhapsila L. N. (2001) i U. P. (2001) iz Zemuna i A. L. (2003) iz Stare Pazove, koji su osumnjičeni za iznudu u pokušaju, razbojništvo i nasilničko ponašanje.

Oni se terete za to da su, sa još dvojicom muškaraca za kojima se intenzivno traga, u Inđiji, 3. jula, u noćnim časovima, u svoj putnički automobil „alfa romeo“ uvukli 18-godišnjeg mladića i više puta ga udarili, skinuli mu odeću i spalili je.

Kako se sumnja, oni su zatim oštećenom uzeli sat i novčanik, zahtevajući da im naknadno isplati 2.000 evra, pri čemu je on tom prilikom lakše povređen.

Prethodno su se ta petorica, kako se sumnja, u centru Inđije potukla sa više mladića, a tom prilikom četiri osobe su zadobile lake telesne povrede i njima je ukazana lekarska pomoć.

Policija će protiv 17-godišnjaka i 28-godišnjeg muškarca iz Inđije, koji su učestvovali u ovoj tuči, podneti krivične prijave za krivično delo nasilničko ponašanje nadležnim tužilaštvima.

Trojici uhapšenih određeno je zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.