PROMENA REŽIMA RADA LINIJA JAVNOG PREVOZA TOKOM IZVOĐENjA RADOVA U ULICI VELjKA VLAHOVIĆA U LAZAREVCU

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u ulici Veljka Vlahovića (Lazarevac) u Beogradu, na delu od zone raskrsnice sa ulicom Janka Stajčića do zone raskrsnice sa ulicom Obrada Radivojevića, doći će do promena u radu linija javnog prevoza. Radovi će se izvoditi bez saobraćaja u periodu od 06.04. do 25.04.2023. godine i to:

Faza 1 – radovi se izvode na delu od zone raskrsnice sa ulicom Janka Stajčića do zone raskrsnice sa ulicom Branislava Nušića i podrazumevaju potpuno zatvaranje za saobraćaj predmetne deonice;

Faza 2 – radovi se izvode na delu od zone raskrsnice sa ulicom Branislava Nušića do zone raskrsnice sa ulicom Obrada Radivojevića i podrazumevaju potpuno zatvaranje za saobraćaj predmetne deonice.

Tokom izvođenja obe faze radova vozila sa linije br. 120 će saobraćati na trasi: ŽELEZNIČKA STANICA „LAZAREVAC“ – Železnička – Nikole Vujačića – Dula Karaklajića – Branka Radičevića – Kolubarski trg – svraća na AS „Lazarevac“ – Kolubarski trg – Kralja Petra I – Dr Đorđa Kovačevića – svraća do LAZAREVAC-BOLNICA – Doktora Đorđa Kovačevića – Kralja Petra I – Branka Radičevića – Dula Karaklajića – Nikole Vujačića – Železnička – ŽELEZNIČKA STANICA „LAZAREVAC“.

Izvor: Sekretarijat za javni prevoz

Ako ste propustili