PROMENA REŽIMA RADA LINIJA JAVNOG PREVOZA TOKOM IZVOĐENjA RADOVA U ULICI DIMITRIJA TUCOVIĆA

Tokom izvođenja radova na rekonstrukciji i izgradnji vodovodne mreže u ulici Dimitrija Tucovića (Zvezdara), na delu od ulice Batutova do zone raskrsnice sa ulicom Učitelja Miloša Jankovića, u periodu od 29.06. do 28.07.2023. godine, doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Radovi će se izvoditi po fazama i to:

Faza 2-6 – radovi se izvode na kolovozu (desna strana kolovoza gledano u smeru ka ulici Čingrijina) u ulici Dimitrija Tucovića, na delu od zone početka autobutskog stajališta „Gradska bolnica“ do zone raskrsnice sa ulicom Učitelja Miloša Jankovića, gledano u smeru ka ulici Čingrijina. Tokom izvođenja radova biće zauzeta desna strana kolovoza, gledano u smeru ka ulici Čingrijina, pri čemu će se vozila JLPP-a u zoni radova kretati levom stranom kolovoza koja će biti dvosmerna za saobraćaj uz naizmenično propuštanje regulisano pokretnim semaforima i saobraćajnim znakovima.

Prilikom izvođenja radova u navedenim fazama doći će do promene u radu linija JLPP-a i to:

Privremeno se ukidaju trolejbuske linije br. 28 i 40.
Privremeno se uspostavlja autobuska linija koja će nositi oznaku broj 28A i saobraćati na relaciji Zvezdara – Studenski trg.

Tokom izvođenja radova u fazi 5, doći će do privremenog izmeštanja stajališta „Miloša Jankovića“ (šifra st. #254 za linije 28, 40, 64 i 77, gledano u smeru ka ulici Čingrijina). Predmetno stajalište će biti privremeno ukinuto. Radovi će se izvoditi u periodu od 20.07. do 25.07.2023. godine.

Ako ste propustili