Preduzete mere na rasvetljavanju okolnosti tuče na Novom Beogradu

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je da pripadnici tog ministarstva u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, preduzimaju sve mere i radnje na rasvetljavanju okolnosti sinoćne tuče više osoba u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu.

Pomoćnik načelnika Policijske uprave za grad Beograd Ivan Cvijović rekao je da su odmah po dobijanju informacija na mesto događaja upućeni policijski službenici iz više organizacionih jedinica, koji su zatekli određeni broj lica, prema kojima se preduzimaju mere.

Jedna osoba sa teškim telesnim povredama opasnim po život prevezena je u zdravstvenu ustanovu, dok je za druga lica dijagnostika u toku, naveo je Cvijović, dodavši da je o tom događaju odmah obavešteno Više javno tužilaštvo i da se preduzimaju sve radnje na rasvetljavanju svih okolnosti.

Cvijović je takođe rekao da je istraga u toku i da su u pitanju mlađa lica, kao i da je ovom prilikom oštećeno nekoliko vozila, poručivši da će Policijska uprava za grad Beograd i MUP preduzeti sve potrebne mere iz svoje nadležnosti.

Ako ste propustili