Pozorišni festival Parobrod 2

Drugi po redu Pozorišni festival Parobrod održaće se od 21. do 26. novembra. 2022. godine u UK Parobrod.

Ovogodišnji festival u ponedeljak, 21. novembra od 20 časova otvara performans „25 čaša vina“ po tekstu Dijane Milošević.

U utorak, 22. novembra publici će se predstaviti Ivona Kustudić i Janko Cekić sa predstavom „Revolucionarni put“ u režiji Janka Cekića.

U sredu 23. novembra predstava „Tajne žena“. Priča o tri žene, njihovim strahovima, stidu, problemima i samopouzdanju. U predstavi igraju Anđela Kiković, Iva Krneta i Sofija Uzunović.

Monodrama „Kontrabas“ biće izvedena u četvrtak, 24. novembra sa Đorđem Krećom u ulozi kontrabasiste koji slobodno vreme provodi u sobi boreći se sa problemima i upušta se u srdačno izlaganje o svom instrumentu koje postaje sve prisnije i intimnije.

Predstava „Dar“ autorke Milene Đorđević nas očekuje u petak, 25. novembra.

Predstava se kroz priču o porodici, ljubavi i prihvatanju različitosti na suptilan i dirljiv način bavi temom autizma.

Festival zatvara predstava „Bajkoholik“ po tekstu Milene Đorđević, u režiji Milana Kovačevića koju izvodi pozorišna trupa U.R.A.

Dve klijentkinje, terapeutkinja i njen supervizor, tragajući svako za svojom srećom i unutrašnjim mirom kroz razotkrivanje sopstvene duše, prepuštaju se čudesnom svetu bajki i bivaju upleteni u mrežu neobičnih međuljudskih odnosa.

Sve predstave počinju u 20 časova, cena ulaznice za svaku predstavu je 500 din.

Rezervacije i informacije na 011 4142 163 i putem mejla [email protected]

Izvor: UK Parobrod / Beogradske vesti

Ako ste propustili